PRISER, RECENSIONER OCH OMDÖMEN

ETNA pizzaovner fra Witt mottar verdensomspennende anerkjennelse for både design og funksjonalitet som gir velsmakende pizzaer med en fantastisk sprøhet. Dette resulterer i prestisjetunge priser samt topprangeringer og anmeldelser.

28/02/2024
MODERN GARDENS

"Witt Etna Rotante Pizzaugn har en motoriserad sten som vrider din pizza medan den grillas."

Läs recensionen som fick 5/5 stjärnor här
29/12/2023
MIRROR.CO.UK

"Jeg testet Witt Etna Rotante pizzaovn og laget den beste pizzaen jeg noensinne har laget"

Läs recensionen som fick 4/5 stjärnor här
16/10/2023
TEK.NO

"Witt Etna Rotante er den villeste pizzaovnen vi har testet. Den er i en helt egen klasse. Ikke bare er det den desidert største pizzaovnen vi har testet – og den tyngste – den er også den første pizzaovnen vi har prøvd med en automatisk, roterende pizzastein."

Läs recensionen som fick 8/10 stjärnor här
23/05/2023
CONNERY.DK

Connery.dk har testet Witt ETNA Rotante, og resultatene taler for seg selv. Den roterende pizzasteinen er en revolusjonerende funksjon som garanterer jevn steking og letter hele bakeprosessen, noe som er en stor fordel spesielt for nybegynnere. I tillegg imponerer Rotante med sin utrolig raske oppvarming, den når en temperatur på 500 °C på bare 15 minutter. Takket være disse innovative funksjonene er Witt ETNA Rotante den ideelle pizzaovnen for både nybegynnere og alle som ønsker å oppgradere sin nåværende modell.

Läs recensionen som fick 6/6 stjärnor här
20/04/2023
INDEPENDENT

Ifølge Jon Axworthy fra The Independent, imponerer Witts Rotante pizzaovn med sin brede åpning innhyllet i en matt finish, og tilbyr allsidighet med en stor kordierittstein for steking av 16-tommers pizzaer. Ovnen har en synlig U-formet brenner for jevn flamme og en skjult ekstra brenner for sprø bunner. Den mest bemerkelsesverdige funksjonen er den automatiske rotasjonen av pizzasteinen, som sikrer jevn tilberedning og produserer deilige hjemmelagde pizzaer.

Läs recensionen som fick 5/5 stjärnor här
17/04/2023
T3

«I selskap med en rekke pizzaovner for utendørs bruk er den nye Witt ETNA Rotante en eksepsjonell nyhet som kan endre måten du lager pizza på for alltid. I tillegg til ulike innovasjoner, som en roterende pizzastein og en ekstra brenner plassert under steinen, er modellen enkel å bruke og produserer fantastiske resultater gang på gang. Den fortjener med rette en monumental high five.»

Läs recensionen som fick 5/5 stjärnor här
13/04/2023

IF DESIGN AWARD

"Lage - bake - spise - gjenta. Rotasjon og dobbel brenner ETNA Rotantes roterende pizzastein og doble brenner gjør tilberedningen enklere og garanterer et mer jevnt resultat. Rask oppstart Pizzaovnen varmes opp og er klar til steking på bare 15 minutter. U-formet og dobbel brenner Ingen kjølige områder, jevn steking og ovnen trenger aldri å varmes opp på nytt. Du kan fortsette å steke pizza etter pizza uten varmetap. Bærekraftig energi Witt ETNA pizzaovner bruker mindre gass under oppvarming og drift på grunn av konstant varmebevaring."

Läs mer
13/04/2023
BBC GOOD FOOD

"Lydia Anderson fra BBC Good Food testet Witt ETNA Rotante-pizzaovnen: «Vi har testet mange pizzaovner, og det er definitivt enklere å steke pizza i Witt Rotante. Den har en stor åpning, en imponerende effektiv U-formet brenner og selvfølgelig en roterende stein. Booster-brenneren under steinen holder steinen jevn varm.»"

Läs mer
27/02/2023
WOMEN'S HEALTH

Emma Gritt fra Women's Health magazine testet Witt ETNA Fermo pizzaovn og lærte mye av opplevelsen. En av hennes erkjennelser var en uttalelse vi hører ofte:"... den nye Witt Etna Fermo er en flott investering for familier og de som elsker god pizza."

Läs mer
11/09/2023
GOOD DESIGN AWARD

Comments from the Jury
Värmen fördelas jämnt inne i pizzaugnen, så att pizzorna blir perfekt leopardprickiga och får en krispig botten. ETNA-serien består uteslutande av pizzaugnar av högkvalitativa material, med en elegant skandinavisk design. Dessa pizzaugnar är byggda för att hålla. Ugnarna har dubbel isolering, är energisnåla och miljövänliga – och värms upp väldigt snabbt.

Prisbelönt av: Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Priset tilldelas pizzaugnsserien Witt ETNA, som består av Witt ETNA Rotante och Witt ETNA Fermo.
Läs mer
15/12/2022

GERMAN DESIGN AWARD GOLD 2023

Comments from the Jury»
Pizza som är lika krispig och god som på en italiensk restaurang? Med sin speciella design utlovar pizzaugnen Witt ETNA just det. Det stora ugnsutrymmet och den roterande pizzastenen ser till att pizzan blir jämnt krispig på alla sidor och gaslågorna är mycket effektiva...«

Läs mer
09/11/2022
MANDESAGER.DK

"Witt ETNA Rotante is the perfect pizza oven."

Läs mer
31/10/2022
GASTROMAND.DK

"Det er ingen tvil om at Witt ETNA Rotante er den beste gassovnen jeg noen gang har prøvd."

Läs mer