OCENENIE, RECENZIA A REFERENCIE

Pece na pizzu Witt ETNA získavajú celosvetové uznanie, pre svoj dizajn, funkčnosť a vynikajúcu chuť pizze s ešte chrumkavejším zážitkom. Výsledkom sú prestížne ocenenia aj skvelé hodnotenia a recenzie.

28/02/2024
MODERN GARDENS

"Witt Etna Rotante Pizza Oven has a motorised stone that turns your pizza as it cooks."

Read the 5/5 star review here
29/12/2023
MIRROR.CO.UK

"Vyskúšal som pec Witt Etna Rotante a urobil som najlepšiu pizzu vo svojom živote"

Prečítajte si recenziu 4/5 hviezdičiek tu
16/10/2023
TEK.NO

"Witt Etna Rotante je najbláznivejšia pec na pizzu, ktorú sme testovali. Je to úplne samostatná liga. Nielenže je to zďaleka najväčšia a najťažšia pizza pec, ktorú sme testovali, ale je to tiež prvá pizza pec s automatickým otočným pizza kameňom."

Prečítajte si recenziu 8/10 hviezdičiek tu
23/05/2023
CONNERY.DK

Connery.dk otestoval Witt ETNA Rotante a výsledky hovoria samy za seba. Rotačný kameň na pizzu je úplne prevratný, zaisťuje rovnomerné pečenie a zjednodušuje proces, čo je veľká výhoda najmä pre tých, ktorí s pečením pizze začínajú. Rotante navyše zaujme neuveriteľne rýchlym zahriatím, kedy dosiahne teplotu 500 ° C za pouhých 15 minút. Vďaka týmto inovatívnym vlastnostiam je Witt ETNA Rotante ideálnou pecou na pizzu ako pre začiatočníkov, tak aj pre tých, ktorí chcú dosiahnuť ešte lepšie výsledky.

Prečítajte si recenziu 6/6 hviezdičiek tu
20/04/2023
INDEPENDENT

Podľa Jona Axworthyho z denníka The Independent zaujme Wittova rotačná pec na pizzu svojim širokým otvorom s matným povrchom, ktorý ponúka všestrannosť vďaka veľkému kordieritovému kameňu na prípravu 16-palcovej pizze. Pec je vybavená viditeľným horákom v tvare písmena U pre konzistentné plamene a skrytým druhým horákom pre chrumkavý základ. Výraznou funkciou je automatické otáčanie pizza kameňa, ktoré zaisťuje rovnomerné pečenie a výrobu lahodnej domácej pizze.

Prečítajte si recenziu 5/5 hviezdičiek tu
17/04/2023
T3

“V širokej ponuke vonkajších pecí na pizzu predstavuje nová pec Witt ETNA Rotante prevratný objav, ktorý môže navždy zmeniť váš život pri príprave pizze. Okrem rôznych inovácií, ako je otočný kameň na pizzu a druhý plynový horák pod spomínaným kameňom, sa tento model ľahko používa a zakaždým prináša úžasné výsledky. Úplne oprávnene si zaslúži monumentálnu päťku.”

Prečítajte si recenziu 5/5 hviezdičiek tu
13/04/2023

IF DESIGN AWARD

"Pripraviť - rozohriať - zjesť - a znovu opakovať... ETNA Rotante s dvojitým horákom poskytuje ľahší a rovnomernejší výsledok vďaka rotujúcemu pizza kameňu a posilňovaciemu horáku. Rýchle spustenie Rúra sa zahreje a je pripravená na prípravu pokrmov do 15 minút. Tvar písmena U a dvojitý horák neumožnia žiadne studené zóny, pečenie prebieha rovnomerné a rúra sa nikdy nemusí znova zahrievať. Môžete piecť pizzu za pizzou bez toho, aby dochádzalo k tepelným stratám. Udržateľná spotreba energie - pec na pizzu Witt ETNA spotrebuje menej plynu na zahriatie aj počas používania vďaka konštantnému udržiavaniu tepla."

Čítať viac
13/04/2023
BBC GOOD FOOD

„Lydia Andersonová z BBC Good Foods recenzovala pec Witt ETNA Rotante: „Testovali sme mnoho pecí na pizzu a Witt Rotante je bezpochyby najjednoduchším modelom, v ktorom sa pizza pripravuje. Má veľký otvor do priestoru rúry, plameň v tvare písmena U, ktorý ponúka pôsobivé pokrytie teplom vo vnútri rúry, a samozrejme otočný kameň. Pod kameňom sa nachádza posilňovací horák, ktorý ho udržuje horúci."“

Čítať viac
27/02/2023
WOMEN'S HEALTH

Emma Grittová zo spoločnosti WomensHealth testovala pec na pizzu Witt ETNA Fermo a odniesla si z toho mnoho poznatkov. Jedným z jej poznatkov bol výrok, ktorý počúvame často:"...nová pec Witt Etna Fermo je skvelou investíciou pre rodiny aj milovníkov pizze."

Čítať viac
11/09/2023
GOOD DESIGN AWARD

Komentáre poroty
Teplo je rovnomerne rozdelené po celej peci, takže pizza má dokonalé tmavé pľuzgieriky a chrumkavú kôrku. Rad ETNA sa skladá zo stacionárnych pecí na pizzu v elegantnom škandinávskom dizajne, vyrobených zo 100% kvalitných materiálov. Vyrobené tak, aby vydržalo. Dvojitá izolácia, šetrnosť k životnému prostrediu, úspora energie – a veľmi rýchly ohrev.

Udeľuje Chicago Athenaeum: Múzeum architektúry a designu. Ocenenie získalo množstvo pecí na pizzu Witt ETNA, do ktorej patria Witt ETNA Rotante a Witt ETNA Fermo.
Čítať viac
15/12/2022

GERMAN DESIGN AWARD GOLD 2023

Komentáre poroty»
Pizza chrumkavá a lahodná ako z talianskej reštaurácie? Pec na pizzu "Witt ETNA" to sľubuje vďaka svojmu špeciálnemu designu. Veľká komora na pečenie a otočný tanier vo vnútri rúry zaisťujú, že pizza je zo všetkých strán rovnomerne chrumkavá, a plynové plamene poskytujú dostatok výkonu...«

Čítať viac
09/11/2022
MANDESAGER.DK

"Pec na pizzu Witt ETNA Rotante je dokonalá."

Čítať viac
31/10/2022
GASTROMAND.DK

"Niet pochýb o tom, že Witt ETNA Rotante je najlepšia plynová rúra, ktorú som doteraz vyskúšal."

Čítať viac