PRISER, ANMELDELSER OG OMTALER

ETNA pizzaugnarna från Witt uppmärksammas globalt för både design, funktionalitet och välsmakande pizzor med fantastisk krispighet. Detta resulterar i prestigefyllda priser, toppbetyg och topprecensioner.

28/02/2024
MODERN GARDENS

"Witt Etna Rotante Pizzaovn har en motorisert stein som snur pizzaen din mens den steker."

Les anmeldelsen som fikk 5/5 stjerner her
29/12/2023
MIRROR.CO.UK

"Jag testade Witt Etna Rotante-ugnen och gjorde min bästa pizza någonsin"

Les anmeldelsen som fikk 4/5 stjerner her
16/10/2023
TEK.NO

"Witt Etna Rotante är den galnaste pizzaugnen vi har testat. Den är i en klass för sig. Det är inte bara den överlägset största pizzaugnen vi har testat – och den tyngsta – det är också den första pizzaugnen vi har provat med en automatisk, roterande pizzasten."

Les anmeldelsen som fikk 8/10 stjerner her
23/05/2023
CONNERY.DK

Connery.dk har testat Witt ETNA Rotante, och resultaten talar för sig själva. Den roterande pizzastenen är en revolutionerande egenskap som garanterar jämn gräddning och underlättar hela bakprocessen, vilket är en stor fördel speciellt för nybörjare. Dessutom imponerar Rotante med sin otroligt snabba uppvärmning och når en temperatur på 500 °C på bara 15 minuter. Tack vare dessa innovativa funktioner är Witt ETNA Rotante den perfekta pizzaugnen för både nybörjare och alla som vill uppgradera sin nuvarande modell.

Les anmeldelsen som fikk 6/6 stjerner her
20/04/2023
INDEPENDENT

Enligt Jon Axworthy från The Independent, imponerar Witts Rotante pizzaugn med sin breda öppning innesluten i en matt finish, och erbjuder mångsidighet med en stor kordieritsten för att laga 40-centimeters pizzor. Ugnen har en synlig U-formad brännare för konsekventa lågor och en dold andra brännare för krispiga bottnar. Den mest anmärkningsvärda egenskapen är den automatiska rotationen av pizzastenen, vilket säkerställer jämn tillagning och producerar läckra hemlagade pizzor.

Les anmeldelsen som fikk 5/5 stjerner her
17/04/2023
T3

“I den trånga arenan av utomhuspizzaugnar är den nya Witt ETNA Rotante en exceptionell innovation som sticker ut bland alla andra och kan förändra ditt pizzatillverkningsliv för alltid. Förutom olika innovationer som en roterande pizzasten och en extra gasbrännare under sagda sten, är denna modell enkel att använda och ger fantastiska resultat gång på gång. Den förtjänar med rätta en monumental high five.”

Les anmeldelsen som fikk 5/5 stjerner her
13/04/2023

IF DESIGN AWARD

"Göra - baka - äta - upprepa. Rotation och dubbla brännare ETNA Rotantes roterande pizzasten och boosterbrännare gör matlagningen enklare och garanterar ett jämnare resultat. Snabb uppvärmning: Pizzaugnen värms upp och är klar på bara 15 minuter. U-formad och dubbel brännare, inga kalla zoner ger jämnare gräddning och ugnen behöver inte värmas upp igen. Du kan fortsätta baka pizza efter pizza utan värmeförlust. Hållbar energi: Witt ETNA pizzaugnar använder mindre gasol under uppvärmning och drift eftersom de håller värmen bättre."

Les mer
13/04/2023
BBC GOOD FOOD

”Lydia Anderson från BBC Good Food har testat pizzaugnen Witt ETNA Rotante: “Vi har testat många pizzaugnar och det är definitivt lättare att göra pizza i Witt Rotante. Den har en stor öppning, en imponerande effektiv U-formad brännare och naturligtvis en roterande sten. Boosterbrännaren under stenen håller stenen jämnt varm.”

Les mer
27/02/2023
WOMEN'S HEALTH

Emma Gritt från Women's Health magazine testade pizzaugnen Witt ETNA Fermo och lärde sig mycket av erfarenheten. En av hennes insikter var något som vi ofta får höra:"... nya Witt Etna Fermo är en fantastisk investering för familjer och alla som älskar god pizza."

Les mer
11/09/2023
GOOD DESIGN AWARD

Comments from the Jury
Varmen fordeles jevnt inne i pizzaovnen, slik at pizzaene blir perfekt leopardflekkede og får en sprø bunn. ETNA-serien består utelukkende av pizzaovner laget av materialer av høy kvalitet, med elegant skandinavisk design. Disse pizzaovnene er bygget for å vare. Ovnene har dobbel isolasjon, er energisparende og miljøvennlige – og varmes opp svært raskt.

Tildelt av: Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Prisen er gitt til pizzaovnserien Witt ETNA, som består av Witt ETNA Rotante og Witt ETNA Fermo.
Les mer
15/12/2022

GERMAN DESIGN AWARD GOLD 2023

Comments from the Jury»
Pizza som er like sprø og deilig som på en italiensk restaurant? Med sitt spesielle design lover Witt ETNA pizzaovn nettopp det. Det store stekekammeret og den roterende pizzasteinen inne i pizzaovnen sørger for at pizzaen blir jevnt sprø på alle sider, og gassflammene er svært effektive...«

Les mer
09/11/2022
MANDESAGER.DK

"Witt ETNA Rotante är den perfekta pizzaugnen."

Les mer
31/10/2022
GASTROMAND.DK

"Det råder ingen tvekan om att Witt ETNA Rotante är den bästa gasugnen jag någonsin provat."

Les mer