OCENĚNÍ, RECENZE A REFERENCE

Pece na pizzu Witt ETNA získávají celosvětové uznání, pro svůj design, funkčnost a vynikající chuť pizzy s ještě křupavějším zážitkem. Výsledkem jsou prestižní ocenění i skvělá hodnocení a recenze.

18/04/2024
BBC GOOD FOOD

"Anya Gilbert z BBC Good Foods recenzovala pec Witt ETNA Rotante: "Tento pizza pec je první svého druhu díky své inovativní rotační pizzové kamenné desce, která odstraňuje hádání při přípravě pizzy a odstraňuje potřebu ručně otáčet těsto. Je nepochybně nejjednodušší pizza pec, kterou jsme kdy testovali. Je to velká jednotka, která potřebuje místo pro použití a skladování, a chlubí se elegantním designem, který je k dispozici ve čtyřech barvách."

Číst více
28/02/2024
MODERN GARDENS

"Witt ETNA Rotante Pizza Oven has a motorised stone that turns your pizza as it cooks."

Read the 5/5 star review here
29/12/2023
MIRROR.CO.UK

"Vyzkoušel jsem pec Witt Etna Rotante a udělal jsem nejlepší pizzu ve svém životě"

Přečtěte si recenzi 4/5 hvězdiček zde
16/10/2023
TEK.NO

"Witt Etna Rotante je nejbláznivější pec na pizzu, kterou jsme testovali. Je to zcela samostatná liga. Nejenže je to zdaleka největší a nejtěžší pizza pec, kterou jsme testovali, ale je to také první pizza pec s automatickým otočným pizza kamenem."

Přečtěte si recenzi 8/10 hvězdiček zde
23/05/2023
CONNERY.DK

Connery.dk otestoval Witt ETNA Rotante a výsledky mluví samy za sebe. Rotační kámen na pizzu je naprosto převratný, zajišťuje rovnoměrné pečení a zjednodušuje proces, což je velká výhoda zejména pro ty, kteří s pečením pizzy začínají. Rotante navíc zaujme neuvěřitelně rychlým zahřátím, kdy dosáhne teploty 500 °C za pouhých 15 minut. Díky těmto inovativním vlastnostem je Witt ETNA Rotante ideální pecí na pizzu jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří chtějí dosáhnout ještě lepších výsledků.

Přečtěte si recenzi 6/6 hvězdiček zde
20/04/2023
INDEPENDENT

Podle Jona Axworthyho z deníku The Independent zaujme Wittova rotační pec na pizzu svým širokým otvorem s matným povrchem, který nabízí všestrannost díky velkému kordieritovému kameni pro přípravu 16palcové pizzy. Pec je vybavena viditelným hořákem ve tvaru písmene U pro konzistentní plameny a skrytým druhým hořákem pro křupavý základ. Výraznou funkcí je automatické otáčení pizza kamene, které zajišťuje rovnoměrné pečení a výrobu lahodné domácí pizzy.

Přečtěte si recenzi 5/5 hvězdiček zde
17/04/2023
T3

"V široké nabídce venkovních pecí na pizzu představuje nová pec Witt ETNA Rotante převratný objev, který může navždy změnit váš život při přípravě pizzy. Kromě různých inovací, jako je otočný kámen na pizzu a druhý plynový hořák pod zmíněným kamenem, se tento model snadno používá a pokaždé přináší úžasné výsledky. Zcela oprávněně si zaslouží monumentální pětku."

Přečtěte si recenzi 5/5 hvězdiček zde
13/04/2023

IF DESIGN AWARD

"Připravit - rozehřát - sníst - a znovu opakovat... ETNA Rotante s dvojitým hořákem poskytuje snadnější a rovnoměrnější výsledek díky rotujícímu pizza kameni a posilovacímu hořáku. Rychlé spuštění Trouba se zahřeje a je připravena k přípravě pokrmů do 15 minut. Tvar písmene U a dvojitý hořák neumožní žádné studené zóny, pečení probíhá rovnoměrné a trouba se nikdy nemusí znovu zahřívat. Můžete péct pizzu za pizzou, aniž by docházelo k tepelným ztrátám. Udržitelná spotřeba energie - pec na pizzu Witt ETNA spotřebuje méně plynu na zahřátí i během používání díky konstantnímu uchování tepla."

Číst více
13/04/2023
BBC GOOD FOOD

”Lydia Andersonová z BBC Good Foods recenzovala pec Witt ETNA Rotante: “Testovali jsme mnoho pecí na pizzu a Witt Rotante je bezpochyby nejjednodušším modelem, ve kterém se pizza připravuje. Má velký otvor do prostoru trouby, plamen ve tvaru písmene U, který nabízí působivé pokrytí teplem uvnitř trouby, a samozřejmě otočný kámen. Pod kamenem se nachází posilovací hořák, který ho udržuje horký.”

Číst více
27/02/2023
WOMEN'S HEALTH

Emma Grittová ze společnosti WomensHealth testovala pec na pizzu Witt ETNA Fermo a odnesla si z toho mnoho poznatků. Jedním z jejích poznatků byl výrok, který slýcháme často:"...nová pec Witt ETNA Fermo je skvělou investicí pro rodiny i milovníky pizzy."

Číst více
11/09/2023
GOOD DESIGN AWARD

Comments from the Jury
Teplo je rovnoměrně rozděleno po celé peci, takže pizza má dokonalé tmavé puchýřky a křupavou kůrku. Řada ETNA se skládá ze stacionárních pecí na pizzu v elegantním skandinávském designu, vyrobených ze 100% kvalitních materiálů. Vyrobeno tak, aby vydrželo. Dvojitá izolace, šetrnost k životnímu prostředí, úspora energie - a velmi rychlý ohřev.

Uděluje Chicago Athenaeum: Muzeum architektury a designu. Ocenění získala řada pecí na pizzu Witt ETNA, do které patří Witt ETNA Rotante a Witt ETNA Fermo.
Číst více
15/12/2022

GERMAN DESIGN AWARD GOLD 2023

Comments from the Jury
»Pizza křupavá a lahodná jako z italské restaurace? Pec na pizzu "Witt ETNA" to slibuje díky svému speciálnímu designu. Velká pečicí komora a otočný talíř uvnitř trouby zajišťují, že pizza je ze všech stran rovnoměrně křupavá, a plynové plameny poskytují dostatek výkonu...«

Číst více
09/11/2022
MANDESAGER.DK

"Pec na pizzu Witt ETNA Rotante je dokonalá."

Číst více
31/10/2022
GASTROMAND.DK

"Není pochyb o tom, že Witt ETNA Rotante je nejlepší plynová trouba, kterou jsem dosud vyzkoušel."

Číst více